Garagedeuren Limburg

Garagedeuren zijn er in alle soorten en maten. Comfort, veiligheid en design zijn termen die in het hedendaagse leven niet meer weg te denken zijn. Ook op het gebied van garagedeuren zoeken we tegenwoordig de meest veilige en comfortabele oplossing die bovendien ook nog eens het oog streelt. Wij assembleren en monteren garagedeuren in heel Limburg op bestelling in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de wensen die u als klant aan uw garageur stelt. Van garagedeuren, rolpoorten, schuifdeuren, tot openslaande deuren. Tegen vaste lage prijzen!


Uw betrouwbare partner in garagedeuren


Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van garagedeuren. Met een sterk gevoel voor service, uitgebreide vakkennis en een ruim assortiment vertalen wij uw wensen naar een oplossing op maat. En dankzij onze 24-uurs dienst staan we altijd voor u klaar.


Garagedeuren bieden veiligheid
Behalve dat u met een automatische garagedeur eenvoudig naar binnen en buiten kunt, bieden onze garagedeuren ook optimale veiligheid. Goed beveiligde (garage)deuren en kozijnen, verlichting rondom de woning, rolluiken en eventueel bewakingscamera’s verkleinen het risico op inbraken aanzienlijk en vergroten daarmee het gevoel van veiligheid.

Dienstverlening van Coenen Automatische Deuren
Een samenwerking met Coenen Automatische Deuren staat voor zekerheid. Dit ziet u terug in onze dienstverlening:

  • Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
  • Service staat bij ons voorop
  • 24-uurs service waarmee we een storing aan uw garagedeur snel kunnen oplossen
  • Uw wensen worden vertaald naar maatwerk
  • Opgeleide monteurs met ervaring en vakkennis
  • Duidelijke afspraken en bijbehorende garantie
  • Een uitgebreid assortiment garagedeuren

Door onze ervaring, goede contacten met leveranciers en het uitgebreide assortiment zijn wij optimaal in staat uw wensen te realiseren. Dankzij onze kleinschalige organisatie zijn we flexibel en in staat op vragen en veranderingen in te spelen. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Een tevreden klant maakt immers de beste reclame voor ons bedrijf.


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan direct contact met ons op via 046 – 481 03 00 of per mail via info@coenen-deuren.com. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.