Particulier

Buitenzonwering

Buitenzonwering is er in allerlei soorten en maten. Van functionele, verticale screens tot de welbekende horizontale knikarmschermen waar je lekker onder kunt zitten. Wij adviseren u graag welke zonwering het beste op uw wensen en woning aansluit. Dankzij ons uitgebreide assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten bieden wij voor elke situatie een passende oplossing.

Uitval schermen

Een uitvalscherm is vanwege de variabele uitval hoek ideaal als u warmte en fel zonlicht wilt weren, maar nog wel naar buiten wil kijken. Zeker bij ramen of deuren die u niet regelmatig hoeft te openen, of waar u niet onderdoor hoeft te lopen, is een uitvalscherm een goede oplossing. Als u op hoogte woont, kunnen wij stormvaste armen gebruiken, zodat het scherm bestand is tegen flinke windstoten. Als u veel last heeft van zijdelingse zon inval is een uitvalscherm minder geschikt.

Knikarm scherm

Knikarm schermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen de meeste modellen nagenoeg horizontaal worden afgesteld. De sterke constructie maakt het mogelijk om grote terrassen van schaduw te voorzien, terwijl onder het scherm alle ruimte beschikbaar blijft.

Screens

Screen is een vlakhangende zonwering die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering voorkomt. Ze houden de zon tegen en de warmte buiten waardoor het binnen altijd aangenaam koel is. Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden. Het screen systeem bestaat uit een cassette, oprol as een screendoek en een onderlijst. Het screendoek is vaak verzwaard door middel van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden. De cassette/kast, geleiders en onderlijst zijn in veel gevallen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hoe zwaarder de onderlijst en hoe stabieler de oprol as des te “strakker” het doek zal staan en zal hierdoor meer wind kunnen verdragen.
Screens zijn over het algemeen in 2 uitvoeringen leverbaar: het standaard screen of zipSCREEN (windvast screen) model. Het zipSCREEN is een windvast screen waarbij het doek in de geleiding wordt geborgd d.m.v. een rits. Dit model wordt ook wel ritsscreen of fixscreen genoemd.

Neem vrijblijvend contact op over buitenzonwering!

Heeft u een vraag over buitenzonwering van Coenen Deuren of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Portfolio van buitenzonwering

Bekijk hieronder een overzicht van gerealiseerde projecten.

  • Sectionaaldeur en zonnescherm voor drogisterij

    Bij de DA in Posterholt monteerde wij een verticaal geprofileerde sectioneeldeur en een zonnescherm.

    • Sectionaaldeur en zonnescherm voor drogisterij
    • Sectionaaldeur en zonnescherm voor drogisterij
    Bekijk Project