Particulier

Horren

Horren: bestel ze online:

Unilux Horren

Schuifsystemen, rolhorren, scharnierende horren, plissé hordeuren of inzethorren… afhankelijk van uw situatie en wensen helpen wij u te kiezen voor de juiste hor. Iedere hor wordt op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De proelen van de beschikbare horren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Tevens is er een keuze uit verschillende montageopties, handgrepen, sluitingen en scharnieren.

Plisséhordeur

De plissé hordeur of ook wel plissédeur genoemd, combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Inzethorren

De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten draaikiepramen.De inzethor wordt zonder boren of schoeven in het kozijn geplaatst. Door de dunne flens neemt de druk op het beslag nauwelijks toe.

Rolhorren

De rolhor is een hor die op de kozijn bevestigd wordt. De rolhor kan open en dicht worden geschoven, dit kan zowel van boven naar beneden als van zijkant naar zijkant.

Vaste raamhorren

De vaste raamhor is een hor welke op of in het kozijn gemonteerd kan worden voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De bevestiging van de vaste raamhor geschied door middel van wervels of scharnieren met magneten.

BESTEL DIRECT ONLINE:

Neem vrijblijvend contact op over horren!

Heeft u een vraag over horren van Coenen Deuren of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Portfolio van horren

Bekijk hieronder een overzicht van gerealiseerde projecten.

  • Rolluiken en Horren

    In Herten leverden wij rolluiken en horren

    • Rolluiken en Horren
    • Rolluiken en Horren
    Bekijk Project