Particulier

Service en Onderhoud

Is uw garagedeur nog in orde?
Heeft u in het verleden een garagedeur aangeschaft? Voor het belang van de duurzaamheid van uw garagedeuren is het aan te raden om deze jaarlijks te laten onderhouden. Dit kunt u doen door een onderhoudscontract af te sluiten bij Coenen Automatische Deuren
Uw leverancier geeft meestal een aantal jaren garantie op ‘niet bewegende’ delen van de deur (garantie op fabricage fouten), maar niet op materialen die aan slijtage onderhevig zijn zoals veren, loopwielen en kabels. Periodiek onderhoud aan deze bewegende delen voorkomt voortijdige slijtage en u bent vrijwel altijd verzekerd van een goed werkende deur.
Door 1 maal per jaar onderhoud aan uw garagedeur uit te laten voeren, kunt u eventuele storingen voor zijn. Bij de uitvoering van het onderhoud worden alle bewegende delen door ons nagekeken en gesmeerd en er worden belangrijke zaken als kabels en/of veren gecontroleerd. Ook als u in bezit bent van een elektrische aandrijving kan deze in het onderhoud worden meegenomen. Ook voor uw elektrische rolluiken!


U sluit al een onderhoudscontract af voor slechts € 50,00 per jaar. Tevens betaalt u geen voorrijkosten binnen kantooruren bij storingen.

Wij bieden de volgende 2 pakketten:
1. Pakket basic: Onderhoudscontract voor uw garagedeur voor € 50,00 incl. BTW per jaar.
2. Pakket premium: Onderhoudscontract voor al mijn garagedeuren, rolluiken, hekwerken etc. voor € 100,00 incl. BTW per jaar.

Uw onderhoudscontract aanvragen? Vul dan ons contactformulier in.Neem vrijblijvend contact op over service en onderhoud!

Heeft u een vraag over service en onderhoud van Coenen Deuren of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Portfolio van service en onderhoud

Bekijk hieronder een overzicht van gerealiseerde projecten.

  • Reparatie Maastricht

    Naar aanleiding van aanrijschade voerden wij deze reparatie uit.

    • Reparatie Maastricht
    • Reparatie Maastricht
    Bekijk Project