Particulier

Terrasoverkappingen

Geniet nu meer van uw tuin door middel van een glazen terrasoverkapping. Het is het verlengstuk van uw huis. Wanneer u een terrasoverkapping heeft, kunt u uw tuinmeubilair met een gerust hart buiten laten staan en hoeft u niet meer naar binnen te vluchten voor de onvoorspelbare regenbuien. Bovendien kunt u door een terrasoverkapping langer genieten van de aangename temperatuur in de zomeravonden.

Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van duurzaam gemoffeld aluminium en zijn leverbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Het glas is uitgevoerd in 44.2. of 55.2. afhankelijk van de afmetingen van de terrasoverkapping.

De terrasoverkappingen zijn uitbreidbaar met zonwering voor zowel de boven als de onderzijde. Hierdoor heeft u veel licht maar ook bescherming tegen de zon. 

Wilt u in de warme zomeravonden nog langer van uw terrasoverkapping genieten? Dat kan perfect met de optionele LED verlichting. Deze ingebouwde spots kunnen zelfs gedimd worden voor de perfecte sfeer. 

Neem vrijblijvend contact op over terrasoverkappingen!

Heeft u een vraag over terrasoverkappingen van Coenen Deuren of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vul ons contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Portfolio van terrasoverkappingen

Bekijk hieronder een overzicht van gerealiseerde projecten.

  • Inbraakwerend transparant rolluik

    Voor een klant in Born plaatsten wij een transparant rolluik ter afsluiting van het terras

    • Inbraakwerend transparant rolluik
    • Inbraakwerend transparant rolluik
    Bekijk Project