Profiteer nu van onze aanbieding van de maand

Over ons

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren, voor zowel bedrijven als particulieren. Met onze persoonlijke dienstverlening, ons professionele advies en hoogwaardige oplossingen zorgen wij voor maatwerk. Door de ruime ervaring en verworven positie in de regio, verloopt het proces daartoe soepel en efficient. Een samenwerking met Coenen Automatische Deuren staat voor zekerheid. Dit ziet u terug in onze dienstverlening:

  • Een sterk gevoel voor service
  • De optimale verhouding tussen kwaliteit en prijs
  • Flexibiliteit bij storing of problemen
  • De juiste vertaling van uw wensen naar maatwerk
  • Een uitgebreide vakkennis door jarenlange ervaring
  • Duidelijke afspraken en bijbehorende garantie
  • Een uitgebreid assortiment

Ondernemers kunnen daarnaast ook rekenen op scherpe aanrekentarieven, lage arbeidskosten en beperkte voorrijkosten.

Uw wens is ons doel. Door onze ervaring, goede contacten met leveranciers en het uitgebreide assortiment zijn wij optimaal in staat, uw wens te realiseren. Omdat ons bedrijf niet klein, maar ook niet groot is zijn wij zeer flexibel en in staat op vragen en veranderingen in te spelen. Kwaliteit is hierbij erg belangrijk voor ons. Een tevreden klant maakt de beste reclame voor ons bedrijf. Verder op deze site vindt u onze referenties

Waarom wij?

Coenen Automatische deuren is gespecialiseerd in het leveren en monteren van garagedeuren, sectionaaldeuren, rolluiken hekwerken, terrasoverkappingen en nog veel meer. Kijk op onze producten pagina voor ons uitgebreide aanbod aan zakelijke en particuliere producten. Tevens voeren wij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan de meest gangbare merken. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte op maat te laten maken en maak dus snel een afspraak voor een bezoek bij u of in onze showroom.